Näytteille

Hae näytteilleasettajaksi Himos Truck Showhun!

Himos Parkissa tapahtuu 20.7.2024

Haluatko tulla näytteilleasettajaksi Himos Parkiin ja esitellä kustomoitua kalustoasi tapahtumassamme? Edellisinä vuosina Himos Parkin asvaltoidulla tapahtumakentällä on ollut pitkälti toista sataa ajoneuvoa.

Himos Truck Showssa meininki on rento ja täällä voit viihtyä autojen sekä ystävien seurassa koko viikonlopun ajan. Tapahtuman autonäyttelyssä ei ole jaossa palkintoja. Autonäyttelyyn osallistuvien toivotaan saapuvan paikan päälle jo perjantaina. Varsinainen tapahtumapäivä on lauantai, joka illan hämärtyessä huipentuu valoshowhun.

Autopaikan hinta on 50 €/auto. Hinta sisältää auton pesun, sähköpaikan, 2x ruokailun sekä näytteilleasettajien saunaillan.

Autopaikat kesän 2024 tapahtumaan ovat täynnä ja jopa ylibuukattu! Valitettavasti joudumme karsimaan osan autoista pois, rajallisten tilojen takia. Ilmoitamme kesäkuun alkupuolella kaikille, kehen emme ole olleet vielä yhteydessä autopaikan suhteen.

MAKSUOHJEET
Autopaikkamaksun voi nyt maksaa HTS Ry:n tilille, lisääthän maksun viestiksi firman nimen sekä ajoneuvoluokan (täysperä/puoliperä/muu). Jos aikomuksena maksaa useampi paikkamaksu kerralla, lisääthän kaikkien autojen ajoneuvoluokat viestiin.

Maksathan autopaikkasi viimeistään perjantaihin 5.7. mennessä. Mikäli tulosi peruuntuu syystä tai toisesta, ja olet jo ehtinyt maksamaan autopaikkasi olethan puhelimitse yhteydessä numeroon: 0405796811.

HTS Ry 
Y-tunnus: 3446048-6
Tilinumero: FI1745000040005784
Säästöpankki

Myyntipaikat

Tapahtumaan on mahdollista varata myyntipaikkoja. Jos kiinnostuit, ota meihin yhteyttä.