Näytteille

Hae näytteilleasettajaksi Himos Truck Showhun!

Himos Parkissa tapahtuu 20.7.2024

Haluatko tulla näytteilleasettajaksi Himos Parkiin ja esitellä kustomoitua kalustoasi tapahtumassamme? Edellisinä vuosina Himos Parkin asvaltoidulla tapahtumakentällä on ollut pitkälti toista sataa ajoneuvoa.

Himos Truck Showssa meininki on rento ja täällä voit viihtyä autojen sekä ystävien seurassa koko viikonlopun ajan. Tapahtuman autonäyttelyssä ei ole jaossa palkintoja. Autonäyttelyyn osallistuvien toivotaan saapuvan paikan päälle jo perjantaina. Varsinainen tapahtumapäivä on lauantai, joka illan hämärtyessä huipentuu valoshowhun.

Autopaikan hinta on 50 €/auto. Hinta sisältää auton pesun, sähköpaikan, 2x ruokailun sekä näytteilleasettajien saunaillan.

Hae paikkaa nopeasti, auto- ja messupaikkoja on vain rajallinen määrä! Ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistuksen autopaikasta sekä ohjeistuksen paikkamaksusta HTS ry:n tilille. Mikäli pääsysi syystä tai toisesta estyy ja olet maksanut paikasta, sinulla on oikeus saada maksu takaisin, kunhan ilmoitat reilusti ettet pääse paikalle. Näin saamme vapautettua paikkasi seuraavalle halukkaalle.

Myyntipaikat

Tapahtumaan on mahdollista varata myyntipaikkoja. Jos kiinnostuit, ota meihin yhteyttä.